Tov!Plan is uw partner op het gebied van relatiebeheer. Meer dan 40 jaar gezamenlijke ervaring op het gebied van personeelsplanning heeft ons doen inzien dat het beheren van relaties de absolute meerwaarde is van elke onderneming. Accountmanagement op het allerhoogste niveau die ervoor zorgt dat de klanten zich gehoord voelen, begrepen voelen en vooral vertrouwen hebben in de kennis en expertise die een relatiebeheerder met zich meebrengt. Geen zoete verkooppraatjes, upselling en al die geweldige termen met als doelstelling een snelle omzet, maar bouwen aan een langdurige relatie dat is waar Tov!Plan voor staat.

De accountmanagers van Tov!Plan zorgen ervoor dat de relatie met de klant optimaal wordt en blijft. Juist de onafhankelijkheid van onze accountmanagers zorgen ervoor dat de klant daadwerkelijk centraal staat. Relatiebeheer als groeistrategie is een van de pijlers waar Tov!Plan zich hard voor maakt.

Het uitbesteden van relatiemanagement wordt momenteel nog niet heel veel toegepast in Nederland. Tov!Plan is ervan overtuigd relatiemanagement te voorzien van een nieuwe dimensie. Onze jarenlange ervaring bij diverse organisaties hebben ons juist doen besluiten het relatiemanagement op te pakken voor die organisaties die verder kijken dan een snelle verkoop van extra modules en diensten.

Wilt u eens vrijblijvend met ons praten over bovenstaande, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ieder z’n vak!